Grootspoor of G Spoor

SchalenEen grootspoor modeltrein, ook wel bekend als G Spoor, rijdt op een rail met een spoorbreedte van 45 mm. De gebruikte schaal ligt tussen de 1: 32 en de 1:20. Deze schaal levert locomotieven en wagons op met een lengte van 20 cm en meer. Dat maakt deze grote modeltreinen tot de ideale trein voor in de tuin, een winkel of bij een evenement.

Grootste assortiment van Europa

Big Train World heeft het grootste assortiment van Europa aan G spoortreinen in huis. Niet alleen van gerenommeerde merken als LGB, Piko G en Pola G, maar ook van Trainline, Kiss, Bachmann en Marklin. Kom naar onze winkel in Noordwolde en laat u verrassen. Of kijk in onze Webshop om direct te bestellen.

Rijden bij elk jaargetijde

Foto650-TJYHGBXGDoor de grote schaal zijn G spoortreinen ideaal om in de tuin te leggen. Sommige treinen, zoals Marklin, zijn door de gebruikte materialen minder geschikt om in de regen te rijden. Maar LGB heeft zelfs bij de ontwikkeling van zijn modeltreinen altijd in gedachten gehad dat de trein in elk jaargetijde moet kunnen rijden. Ongeacht of het nu regent, sneeuwt of dat de zon fel schijnt.