Locomotieven en wagons

Een modeltrein bestaat uit een combinatie van één of meerdere locomotieven met één of meerdere wagons. In onze winkel en webshop heeft u de keuze uit veel verschillende soorten en merken locomotieven en wagons voor uw tuinspoorbaan of G spoor modelbaan.

Locomotieven

De locomotief is de motor van uw grootspoor modeltrein en trekt of duwt de wagons over de rails. In de dagelijkse werkelijkheid is er onderscheid tussen stoom, -diesel en -elektrische locomotieven. In de wereld van de grootspoor modeltreinen is dit onderscheid er ook, maar in feite worden alle schaalmodellen door een elektromotor aangedreven. Big Train World heeft in de winkel en webshop een groot assortiment aan locomotieven voor grootspoor modelbanen van diverse merken als LGB, Piko G en Pola G. Met name de LGB locomotieven zijn zeer geschikt als tuintrein.

Personenwagons en goederenwagons

De verschillende wagons maken een modeltrein aantrekkelijk om naar te kijken. Bij Big Train World heeft u de keuze uit veel verschillende soorten wagons van diverse merken. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte personenwagons en goederenwagons. Meer weten? Neem een kijkje in onze webshop of kom naar onze winkel in Noordwolde.

  LGB_27425    LGB_49190 LGB_26841