Scenery

Wat maakt een modeltreinbaan zo leuk om mee bezig te zijn? Naast de rondrijdende trein is dat de aankleding of scenery: het landschap, de gebouwen en de vele figuurtjes rondom de baan. Wie kan er nu niet genieten van een mooie modeltrein, die rijdt door een afwisselend landschap waar van alles te zien is?

Landschap, gebouwen en figuurtjes voor g-spoorPreiser_65369

Ook voor g-spoor modeltreinen zijn de mogelijkheden op het gebied van scenery enorm en divers. Big Train World heeft een grote collectie scenery op voorraad van verschillende bekende merken:

  • Ruime keuze aan verschillende landschapselementen, zoals bomen, struiken, bodembedekkers, waterpartijen, hekjes, banken, vogelhuisjes etc.
  • Grote collectie aan uiteenlopende gebouwen: van verschillende stations, tot statige villa’s, doorsnee woonhuizen, diverse winkels, restaurants etc.
  • Verschillende figuurtjes, van diverse fabrikanten; waaronder treinpassagiers en machinisten, maar ook mensen op de fiets, zittend op een bankje, zwemmend in het water of aan het werk.

Bezoek onze webshop of kom naar onze winkel

Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze webshop of bezoek onze winkel in Noordwolde. Bent u op zoek naar iets speciaals en kunt u dat niet vinden? Neem dan contact met ons op.